Tiden går

Jo de kan man säga, att tiden går.. Eller rättare sagt springer ifrån en.
Helgen sprang förbi.
Men men ny vecka å Jennifer é tillbaka hos dagmamman. Skönt, fast de känns bra konstigt. Hon har juh gått 2 dagar på 4 veckor. Drygt men nu går allt åt rätt håll =)
Beställde en födelsetavla åt Evelina, å den kom hem igår. Så jag började brodera efter att barnen hade somnat. hoppas att de går bra å att jag upptäcker felena i tid så jag slipper sprätta i slutet. Jennifer fick en när hon va liten.
Så kommer förhoppningsvis Evelinas tavla se ut fast annorlunda tid, vikt, längd å datum.
Imorgon så ska vi hämta husvagnen =) Letade igår efter snygga hårdplast muggar, tallrikar å koppar. Hittade dock inga snygga. Så jakten fortsätter.
Nej passa på att brodera medans Evelina sover middag..

De fortsätter

Jennifers diarrer fortsätter. Tycker så himla synd om henne. Hon é verkligen vrålhungrig å får i princip äta ris/potatis/rårivet äpple å majsvälling. Natten till idag har hon sovit oroligt, magen har kurrat hela natten på henne.
Pratade me 1177 å dom tyckte att jag skulle kontakta vårdcentralen imorgon å i fredags så sa dom att jag skulle återkomma om de inte hade gått över efter helgen.
Hade kalas för Evelina i lördags, hon fick kläder å en rutschkana. Om 2 helger så é de 3-års kalas för Jennifer.
Barnen blir stora å jag stampar på samma fläck känns de som.
Jonas å Madde kom hit i måndags å åkte hem idag. Lämnade Jennifer hos dagmamman imorse sen drog vi å lämnade Madde i skolan å sen vidare till Willy´s, ÖoB å Skopunkten. Jag behövde nya skor eftersom jag va så smart å klippte gräset i mina vita skor.
Idag kommer svärmor hit å håller oss sällskap tills på fredag.
Jag ska till tandläkaren imorgon me J så svärmor får barnvakta E så länge så slipper jag släpa på vagn å allt. Går fortast om de bara é jag å J plus att jag får lite egen tid me min stora tjej =)
Just ja, vi har blivit husvagnsägare oxå. Ska bli så mysigt att bara hänga på vagnen å dra. Jag ska köpa massa hårdplast grejer som é bra att ha i husvagnen. Muggar, tallrikar m.m.. Allt ska finnas, de enda man ska ta me sig så é de kläder å mat. Vi har lånat husvagn 2 år i rad men de dryga é allt i å ur plockande så de känns såå jävla skönt att vi har köpt en egen husvagn. Å till på köpet så bytte lillebror sin ena bil mot en husvagn så nu har både jag, lillebror å pappa husvagn. Hoppas att pappa får ihop sin vagn den här säsongen.
Nej en snabbdusch å sen laga mat =)

Less!!

Usch va less jag é just nu..

Men de é nog bara för att sommaren närmar sig me stormsteg å mannen kommer jobba dag/kväll/natt....

Ångesten växer inom mig i rasande takt..

Gråter när du inte ser..

Suckar när du inte hör..

Tankarna snurrar hela tiden dag/kväll/natt

Jag vill flytta!!!!!!!

Allt skulle bli sååå mycke enklare då....

Jennifer é fortfarande hemma. Hon fick va hemma idag me för att förhoppningsvis kunna va helt super frisk på tisdag när hon ska tillbaka till dagmamman. Hon har varit hemma i 3 veckor nu, de é inte klokt. Den här vintern har varit ett helvete för barnen. Jennifer har gått 1 dag hos dagmamman å varit sjuk resten av veckan. Sen går hon 1 dag å sjuk resten av veckan å så har de fortsatt hela vintern.. Hon höll sig frisk i 2-3 veckor å sen förkyld igen.. Vissa lämnar sina barn fast de rinner grönt snor!! Å då torskar Jennifer så smittar de va sig på Evelina.. Så har de hållit på hela vintern.

Å nu sista svängen me magsjuka.. Evelina har fått in sin bajsrutin på morgonen å tömmer verkligen HELA tarmen så varje morgon så bäddas de rent i hennes säng. Va ska jag ha för blöjor då?? Köper jag större stl så kommer dom läcka iaf.. Känns som att jag står på benen å lever för mina underbara å älskade barn just nu..

Känns som att så länge jag tar tvätt, städ, disk å barnen så é du nöjd. Vrider å vänder fixar skjuts för att kunna handla. Kommer inte ens ihåg när du va me å storhandlade sist..

Negativt inlägg, men jag måste oxå få skriva av mig ibland!!!!!!!!!!!!

Måndag igen

I fredags va de ganska lugnt hela dagen, barnen å jag gick ut å lekte en stund.
Evelina hade skitit ner sig totalt när hon vaknade. Så upp å duscha av henne å på me nya kläder, fram me nya sängkläder. Nu har jag bäddat rent hennes säng varje morgon sen i tisdagsmorse förra veckan. Så imorgon så blir de 7:e morgonen om de fortsätter.

I lördags kom pappa å syrran förbi. Pappa å mannen försöker få bukt me fukten i husvagnen.
Men dom behövde åka in till stan en sväng så självklart så fick dom hämta ut mitt paket från Bonprix; byxor, bh:ar, chiffongklänning å självklart kläder åt barnen. Vart riktigt besviken på byxorna å bh:arna så dom får åka tillbaka. Resten va jag riktigt nöjd me.
Framåt kvällen fick mannen feber, så han låg nerbäddad på soffan. Gjorde te åt honom. Snäll sambo han har =)
Även jag testade te. Lite rolig konversation innan bara,
Jag: Te smakar skit, de har jag inte druckit sen jag bodde hos mormor. Smaksatt varmvatten smakar juh inge vidare
Han: Haha va é kaffe då??
Jag tänkandes "Smaksatt varmvatten. Så långt tänkte jag juh inte =)

Men jag testade å de va juh gott å de måste ha varit lugnande för jag sov hela natten utan att vakna.

I söndags va de mannens tur i ordningen för magsjuka. Kul vi hade bara 1 toarulle kvar.. Helvetesjävlar, jag tänker inte tvinga mannen att sätta sig i bilen, de kunde juh bli akut.

Så snäll som jag é ringer jag minibror, så han å Madde hämtade mig å tjejerna så drog vi till Willy´s  åhandöade de viktigaste. Efter de vart de McDonald´s å hem. Packade upp varorna.
Runt 16.30 ringde Åsa å frågade om vi ville me till Bälinge å kolla på Felix fotbollsmatch så vi packade om i skötväskan å for iväg till Bälinge. TVÄRTOMT!! Hallå vart é matchen, Bälinge har juh inte bara 1 plan.. Jaja ringer Jennie, dom é i Lövstalöt, så vi for dit.
Imorse hann jag även baka "Medaljongerna" som ska finnas på Evelinas kalas. Riktigt kladdgöra men förbannat goda, så självklart ska dom va me på kalaset som blir av nu på lördag. Eftersom de vart inställt i lördags.

Idag så regnar de till å från hela tiden, men när de va upphåll skenade vi  iväg till brevlådan me kläderna som ska skickas tillbaka, gjorde en fuling å stoppade de i våran låda i hopp om att brevis tar me de. Fick inte plats i hålet på den gula lådan haha. Väl inne va de dags för fm mellis å sen en tupplur. Jag började baka ljusa kokosmoccarutor. Ruskigt goda.
Jennifer har även beställt "bruna bollar me socker" på (chokladbollar) så vi lär juh göra typ 3-4 satser av de me =) Men va gör man inte för sina barn?! 

Nej återgå till minstingen som har vaknat. Håll tummarna nu för att de kan bli kalas för Evelina på lördag.. 

 


Lycklig

Blogg torka i flera dagar, sen ett par inlägg under nån timmes tid.. Haha
Men idag é jag sååå lycklig (ja undantag för barnens magsjuka) men de bara pirrar i hela kroppen:
Evelina fyller 1 år.
Jag å mannen firar 4 år ihop
Å om exakt 1 månad fyller Jennifer 3 år..
Jag har en helt underbar familj som jag bara älskar så himla mycke.
Händelserik dag idag..
Skulle inte sitta fel me en räkstubbe från Maxi, dom é juh suuuper goa..

4 år

Idag firar även jag å mannen min 4 år tillsammans..

Så GRATTIS till oss.. Älskar dig hjärtat!!

Grattis Evelina

Grattis Evelina på 1-års dagen.

För ett år å typ 4,5 timmar sen så kom hon ut hemma på svarta skinnsoffan me hjälp av ambulanspersonalen. De é sjukt va fort tiden går egentligen. Men hon kommer iallafall att vara min bebis. Jennifer é juh oxå min bebis fast hon fyller 3 om en månad.

Natten va inge vidare, Jennifer hade svårt att somna om när hon vaknade runt 22.30 så hon låg vaken till strax efter 00.30 då kom hon till mig å ville gå på toa. Upp me henne å precis när vi lagt oss igen så vaknade Evelina. Hon hade kräkts ner hela sin säng. Så jag förstår att hon vaknade. Upp igen å byta på henne.
Men måste säga att hon é bra duktig för att bara vara 1 år. Hon ställer sig på alla fyra för att kräkas istället för att ligga kvar som dom flesta barn brukar göra. När hon va ombytt gick vi å la oss i våran säng, orkade inte riva fram nya sängkläder åt henne så hon fick oxå ligga bredvid oss.

De blir lite trångt me båda barnen i sängen så mycke sömn har de inte blivit plus att Evelina hade nog ont i kroppen, hon vred å vände sig å visste inte alls hur hon skulle ligga för att hon skulle ligga bra.

Evelina började låta igen runt 6-tiden imorse så då tänkte jag att vi skulle smyga upp innan Jennifer vaknade men de gick inte. Jennifer va lättväckt som vanligt.

Upp å fixa välling, Evelina va jätte hängig. Men efter vällingen så vart de fart på henne. Så när jag å mannen hade ätit frukost så fick Evelina sina presenter. Hon fick hjälp av Jennifer att öppna dom. Hon fick kläder, lära-gå bil å badleksaker. När dom hade öppnat alla så drog Jennifer ett testvarv på bilen. Efter de kräktes hon, så in i duschen me barnen så alla kräkrester försvann från dom båda. Så Jennifer bästa vän just nu è hinken.

Så kalaset som va tänkt på lördag/söndag får flyttas till nästa helg. Vill inte att gästerna ska bli magsjuka.

Så idag blir de bara mys me barnen hela dagen.


Motion inom en snar framtid

En väldigt lugn helg har de blivit för familjen.

I fredags kom Emma å hämtade mig å Jennifer så drog vi oss mot Thuns där Emma skulle köpa sina mörklila converse som tyvärr va slut men de fick bli ett par ljusgula istället. Jag å Jennifer tog oss till barnavdelningen för att hitta kläder åt Evelina som present. Jennifer tyckte hon skulle ha en lila klänning me "Lilla My" på å thightsen va lila/vit randiga.. Jätte söta å Jennifer vart mallig som fick välja. Fick även syn på en grå body som de stog COOL på, den måste juh pluttan ha eftersom Jennifer hade en vit body som de stog TUFF på när hon va mindre. Tror att jag har den bodyn kvar i nån av alla lådorna me barnkläder.

Efter Thuns blev de en tripp till Gränby C å Stabby pizzeria.. Vi va hemma runt 20.15.

Lördagen kändes inte alls som valborg om jag ska va ärlig. Strax efter 16 drog vi oss mot Storvreta. Kändes verkligen JÄTTE konstigt att de inte va vi som hade huset fullt. De brukar alltid vara vi (inget negativt) tycker de é kul när de é mycke folk runt omkring.. Vid 20-tiden packade jag, Mari å Kelly ihop barnen å drog oss mot kasen å shit alltså va me folk.. Men de va trevligt de me.
Vi grillade å fikade. Men jag mitt smarthuvud bakade en marängrulltårta å glömde helt att de va juh typ sån tårta som mamma brukar göra (Britta tårta) å den kan inte lillebror äta.. Sorry lillebror. Men den va god iaf.
Vi va hemma till 22.30 å de va lagom..

I söndags slappade vi hela förmiddagen, pappa dök upp strax före 14. Då drog vi till Biltema för att inhandla en cykelkärra åt mig å barnen så jag kan få motionera lite. Va till svärmor å hämtade Beccas cykel som hon så snällt lånade ut Tackar tackar =).. När vi kom hem så rullade jag köttbullar på 1,5 kg köttfärs skittråkigt men såå gott..

Robban å Mange höll på att sätta solfilm på Nissan, Hampus å Jennifer lekte å tjoade å tjimade. Ljudnivån va i taket emellanåt.

De va våran helg de..

Idag har vi tvättat å målat om valvet mellan köket å vardagsrummet. Får mina ryck ibland, kom på att jag även har lila å skrikrosa färg så imorgon så blir de nog att piffa till tvättstugan.. Om Evelina tillåter..


RSS 2.0