2 dagar kvar

Nu é de bara 2 dagar kvar till JULAFTON å jag har bara köpt 2 julklappar av hur många som helst.

Men jag har en så snäll lillebror som låter mig följa me imorgon när han ska köpa julklapp åt sin sambo. Tycker de é ganska skönt att jag å mannen inte byter julklappar/presenter, han é nog den svåraste å köpa åt.
Men i år bland barnen så é nog Evelina å Adrian dom svåraste eftersom dom får ärva leksaker å kläder av sina syskon. Dom enda julklappar som jag vet vad jag ska köpa så é de till Jennifer å Hampus. Kevin blir nog ganska lätt eftersom han inte har nå syskon..
Talade om för lillebror att jag ville in på leklust så kan jag köpa alla julklappar utom 2 där..

Dagens planer va att åka in till stan å fixa lite ärenden men när jag såg att termometern visade -26,8 ändrade jag mig ganska fort. Vill inte ta ut Evelina vid den tempen. Så jag får springa över me Jennifer till dagmamman vid 10 sen så frågade jag syrran om hon kunde hjälpa mig är hemma så de blir gjort iaf, städa å tvätta.. De é skittråkigt men sånt som måste göras.

Igår bestog dagen av att baka julgodis. De vart knäck, praliner me mjuk apelsinkola, sega ris- marshmallows, nougat- och kaffetoppar, nougattryffelrulle å till sist en liten marsipanminigris =)

Nej nu måste jag leta reta på kläder åt J så hon kommer iväg till dagmamman.

Over and out


Shit va tiden går

I söndags vart E hela 7 månader. Gjorde nog inge speciellt den dagen. Men på kvällen vart jag tvungen å ringa 1177, strul me magen å den bakre delen. Hon på 1177 undrade om de inte kunde vara mens.. ÖH nej de kan de inte vara. Jag har aldrig haft mens i rumpan iaf. Skapligt irreterad å fick till svar att jag kunde kontakt vårdcentralen.

I måndags va Jennifer till dagmamman, hade bytt dag p.g.a att de va Lucia =) I vanliga fall så går hon tis-,ons-,torsdag... Jag hade bokat tid hos tandläkaren för tandvärken. De va tydligen uppretade tandhalsar p.g.a att jag biter ihop när jag blir irreterad. Så hon skrev "Tappa hakan" på 6-7 post-it lappar som jag skulle sätta upp lite här å var =) 
Efter tandläkaren drog vi till Nelins å snabbshoppade lite å sen hem. Jennifer mötte Åsa i dörren, hon skulle hämta Emma. När dom kom tillbaka så blidde de fika. 

På kvällen drog Emma, jag å barnen till kyrkan för att kolla på Luciatåget. Riktigt mysigt, förutom att vi höll på att bränna rumporna. Rumpvärmaren stog nog på fullt, de kändes som de.

I tisdags pratade jag me vårdcentralen, de kunde vara magsår å jag skulle äta Losec i 2 veckor, hjälpte inte de så skulle jag höra av mig igen. Men HALLÅ?! Vart faan é världen på väg, dosering på ett kanske magsår å över telefon??!! Skapligt less blev jag.. 

I onsdags gjorde vi nog inge speciellt, jo vi rensade E´s garderob å städade lekrummet.

I torsdags städade vi hemma å rensade J´s garderob.. På eftermiddagen dök syrran upp, mannen hade jour.. Så vi tog oss i kragen å gick ut en stund, syrran å J lekte i snön, E satt i vagnen å jag tog skyffeln. När jag va klar så gick de 2 timmar tror jag så plogade grannen upp en vall på infart..

Idag fredag så ska jag försöka få barnen att vara hyfsat tysta så mannen får sova nån timme iaf.
Ska väl klä på oss om en stund å gå ut å ta bort vallen från igår sen blir de nog till att torka golven. Fattar inte hur de kan bli så jävla skitigt hela tiden. Tycker inte att jag gör annat än å städar typ. Men jag som bara har vita strumpor ser att de blir skitigt (känner mig som Musse Pigg me svarta strumpor) Fixide??!!

Nej nu ska jag leta upp felet som jag upptäckte på brodderiet igårkväll. Nästan klar å hittar på ett fel, INTE kul..

  


Dålig uppdatering

Känns inte riktigt som jag har tid lr ork me bloggen. Kanske försöker bättra mig =)

Jahapp mycke har väl hänt sen sist jag skrev (typ 1 månad sen)

I fredags gjorde vi väl inte så mycke, å i lördags va vi hem till farsgubben en stund (typ hela dagen) käkade middag där =) Pommes å kött.

Igår så va vi iväg å firade Kevin som fyllde 1 år i fredags.. Stora killen.. Känns som de va typ 1 vecka sen jag såg honom för första gången, men tji fick jag de é juh 1 år sen.

Tiden går sjukt fort när man har barn.

Evelina fortsätter strejka mot välling å mjölkersättning å låter säkert helt idiotiskt men jag vill INTE amma längre. Känns helt meningslöst att amma när jag vet att de inte mättar hennes lilla mage.
Men hon äter juh mat å gröt men vägrar släppa "tuttbandet".
Hon växer precis som hon ska, hon följer juh sin kurva..

Jaja men nu é de iaf måndagförmiddag å barnen é kanonförkylda IGEN.. Att de aldrig ger sig.

Fick tips om att köra alla leksaker i diskmaskin, får testa de när barnen blir friska igen. Hostar å snorar om vartannat. Hostan blir visserligen värre på natten.

Vill fortfarande flytta från huset, men de känns som att de é en hel del att göra innan vi ens kontaktar en mäklare för att få ut så mycke som möjlig för huset. Hellre vinst än plus minus noll.

Allför många tankar som snurrar i skallen just nu.

Nej nu ska jag ta tag i E´s dopalbum så de blir klart iaf..

Ciao


RSS 2.0