Hinner inte me

Känns som tiden bara springer förbi. Eller så kanske de é jag som inte har orken att göra nånting heller.
Känner mig ganska ofta trött, orkeslös å deppig.

Men men i torsdags va J hos dagmamman å lekte. Jag tvättade så gott jag orkade.
Talade om för J att vi skulle köpa skor me Åsa imorgon (fredag) Hon vart överlycklig. Kollade på skopunktens hemsida å J pekade ut vilka skor hon ville ha.

Fredagmorgon vaknade jag av att J grinade så de stog härliga till runt 05.50. Tippar på att de va en mardröm, för hon grinade å gick ut i vardagsrummet å ropade efter pappa, men han jobbade så hon kom tillbaka till sängen. Så fick hon krypa ner bredvid mig, E vaknade av att J grinade men vi låg kvar i sängen å myste till Playhouse Disney =)

När vi gick upp runt 06.45 så började tjatandet. Mamma när kommer Åsa?? Mamma vi köpa skor idag!! Bara till mig inte till E..

Men de vart skor åt både barnen å till mig =)


Evelinas skor


Jennifers skor


Å mitt kap
Dom skulle ha kostat 399:-
Men nu va dom sänkta till 99:-

Å jag som hatar att köpa skor, J fick även ett par svarta fodrade gummistövlar..

Nej nu ska jag försöka komma på va vi ska göra idag, skulle nog behöva både en sväng till IKEA å bolaget.. Men bolaget é inte för min egen skull utan present åt min käre far som fyller hela 52 år på tisdag..


Vart tar tiden vägen??

Hinner inte me ett skit känns de som!!

Lite kort om helgen:
I fredagskväll kom Micke, Mia å charmiga Kevin hit, fikade å kollade på "Så ska det låta"..

I lördags firade vi tvillingarna som fyllde hela 19 år den 16:e.. Dom ska juh oxå vara små =) Så kalas från 14.. Middagen stog för Leonardos, pizza såklart =) Orkade inte laga mat å passade på att käka alla syskon me familj å pappsen =)

Strax efter 19 kom Peter, Jennie å Felix å fikade. Kollade på "Körslaget"..

I söndags va vi ute å lekte.. Barnen gungade å åkte pulka. Jennifer å jag kom på toppeniden att välkomna grillningen =) Så vi gjorde potatisgratäng å sen knallade vi ut på altan å grillade. Å de smakade så jäkla ypperligt gott =)

I måndags va vi inne å städade, lr jag städade å barnen bråkade. Åsa å Emma kom förbi på förmiddagsfika =)

Framåt eftermiddagen så gick vi ut å lekte..
Käkade å sen fick barnen bada.

I går tisdags kom minibror hit. Vi skjutsade upp J till dagmamman sen for vi till jobbet. Va även förbi cvl men dom öppnade inte förens 12.30. Så då åkte vi hem å gjorde kladdkaka å fikade lite.. Middagsgäster denna tisdag vart pappa å syrran.

Idag onsdag é J hos dagmamman, jag å E har haft tvätt å lite städdag. Jag hänger tvätt å E sliter ner den.. Känns som jag hänger samma klädplagg 2-3 ggr.. Så kul é de faktiskt inte å hänga tvätt..
Sängkläderna é på vädring å jag hade hoppats på altankaffe idag men fryssen som jag é så får jag nog vänta lite till.

Nej nu kallar tvättmaskin IGEN

De é svårt att sätta ord på va jag känner

Just nu känns allt blää..
Vill inte, orkar inte..

Känns som att jag har 1000 grejer som MÅSTE göras men orken/lusten finns inte.

Alla tjatar om körkortet, men hur FAAN ska jag ha råd när man får drygt 9000 i månaden, som ska gå till räkningar å mat i första hand.

Ska jag tillbaka till jobbet efter mammaledigheten lr ska jag plugga??

Pratade me min mormor igår å då känns allt mycke bättre. Känns skönt att kunde vädra allt me henne, fast ändå fel. Vill juh inte lasta över mina bekymmer på henne..

Nej nu ska jag försöka få lusten tillbaka å göra nå kul..

Soligt & Blåsigt

Japp soligt å blåsigt har de varit hela dagen.

Mannen skjutsade J till dagmamman. Jag å Jenny tog barnen till Gränby C för att fika å kolla på fult folk haha ganska kul tidsfördriv kan jag tycka.
Hade fått i mig ganska mycke kaffe på morgonkvisten innan vi for så de fick bli en räkmacka å en cola, men kräkmagad som jag é så kan jag inte äta om bajssträngen sitter kvar på räkorna. Så räkorna åkte åt sidan å jag å E käkade upp resten av mackan. 

Va nog in på typ alla affärer, vart ett par gråa mjukisbyxor me gula stjärnor på knäna åt E å en mascara å eyeliner åt mig själv. 
Sen tråkiga Kvantum för blöjor, välling m.m.. Va hemma till 13.40 tror jag. 
När vi kom hem så kom vi in på förlossningssnacket =) Haha typiskt småbarnsmammor.

Skrattar när jag tänker på E´s förlossning me tanke på att hon föddes hemma på soffan å jag envisades me att jag va hård i magen. När hon väl va ute så frågade jag va de blev, eftersom denna graviditet så hade jag på känn att de GULD värda.. 

Aja nog om förlossningssnack, man tycker juh att man borde vara less på att berätta dom historierna men de blir man aldrig tror jag. 
runt 14.45 stack Jenny å hämtade dom stora barnen å skjutsade hem J. Tusen tack för hjälpen Jenny. När J kom hem så skulle hon självklart sitta vid datan som vanligt. È de inte mobilspel så é de datan som gäller, oftast YouTube å nu har hon kommit på att de finns 3 filmer på hennes kusiner där, så nu é de dom som rullar ett X antal gånger. 

Dagens blev Chili Con Carne å ris.. Ingen hit men ändå. Imorgon funderar jag på att göra köttbullar å potatis lr om jag ska göra svägerskans kycklinggryta..

Nej vällingdags för tjejerna..

Soolig tisdag

I fredags vart de inte så mycke gjort. Slappade typ hela dagen å kvällen.. Visst ja minibror Jonas klarade körkortet.. GRATTIS till min nya privatchaufför =)

I lördags drog vi till Nickis me Micke, Mia å Kevin. Där kan jag bli riktigt förbannad. Evelina å jag satt på en av mattorna å så kommer de en tjej i 4-5 års ålder å springer förbi men utan hänsyn springer förnära Evelina så hon får ett knä i ansiktet. Som tur var gick de hyfsat bra men ändå. Hon lär juh ha känt att hon slog i knät eftersom Evelina ramla omkull.
Å i rutschkanan så kastade några grabbar ner dom hårda kuddarna som ska föreställa en stam om man bygger ihop dom. I babyhörnan va tillbringade nog dom flesta 4-6 åringarna sin tid.. VARFÖR???? De heter juh BABY-hörnan.. Å ännu mer förbannad blir jag när jag ser att föräldrarna sitter me mobilen lr laptopen medans ungarna leker. Vill dom inte leka me barnen lr?? Ge FAAN i å skaffa barn då då.. Jävla IDIOTER!!

Efter Nickis drog vi oss hemåt. Barnen somnade nöjt i bilen, jag hade skaplig huvudvärk.

På kvällen drog vi till pappa, han å mannen skulle till Hofors å kolla på bil.. Dom provkörde å sen började bilen läcka olja.. Bra bil? NEEJ!! Haha men kul ändå =) På vägen hem så fastnade dom i köer, de hade hänt nån olycka. Så när vi väl kom hem hem så va kl. 23.45 å alla va lagom trötta..

Söndagen fick bli en tvätt- å slappardag.. Å Evelina visade att hon kan krypa.. =) Så nu é lugnet över

Igår måndag va de äntligen dags för nytt UL för Evelina på hjärtspecialisten. Alltid lika oroligt. Men hålet fanns kvar i hjärtklaffen. Jag hade hoppats på att de skulle ha vuxit igen. Men läkaren sa att de va ingenting som E kommer att lida av.. Hon kan bli Elitidrottare om hon känner för de. Inte för att jag tror att hon kommer bli de men ändå. Vi ska tillbaka om 1½ år för ännu en koll..
Efter de vart de en tripp till svärmor å fika.
Syrran kom hit efter skolan å höll oss sällskap.

Idag tisdag fick Jennifer återgå till dagmamman å förlänga tiden me 1 timme. Får se hur trött hon è efter idag =) Förhoppningsvis kommer hon i säng i tid ikväll..
Jag å Evelina har städat å hängt tvätt..

Nej nu é de lunchdags..


Less less less

På förkylningar å massa annat skit....

J fick iaf pencilin i torsdags å hon skulle käka de i 7 dagar. Igår fick jag å E tid på vårdcentralen å fick pencilin. Jag skulle äta i 10 dagar å E i 5 dagar.

Känns som att hela huvudet é fullt av snor å en jävla massa tankar.

När E vaknar på natten å äter välling så sätter tankarna igång. De fortsätter fast E har somnat. Blir så jävla less på allting..


Men inatt kom jag fram till att så länge man ger bra service å inte säger emot så é allt perfekt. Igår sa jag emot å fick höra att jag va en fjant.. Jävligt kul å höra, när man säger att man inte orkar mera..

Nu skiter jag i de här.......

RSS 2.0